UITNODIGING: 9 november 2022 Muzikaal eerbetoon te Brussel ter afsluiting van het Jaar der Rechtvaardigen

UITNODIGING: 9 november 2022 Muzikaal eerbetoon te Brussel ter afsluiting van het Jaar der Rechtvaardigen

Onder de Hoge Bescherming van Zijne Majesteit de Koning, zal er een plechtige afsluitingsceremonie van het Jaar van de Rechtvaardigen plaats vinden op 9 november 2022 in de kathedraal van het Bisdom  bij de Krijgsmacht, de kerk Sint-Jacob-op-Koudenberg

De ceremonie wordt door de katholieke aalmoezenierdienst georganiseerd, met de steun van de vzw Bisdom bij de Krijgsmacht, Defensie, de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen, de nationale loterij en de vzw Servio.

Tijdens deze ceremonie zal de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen onder leiding staan van Commandant Kapelmeester Yves SEGERS (klik op volgende link): Programma ceremonie en concert te Brussel op 9 november

Informatie over deze ceremonie en de wijze van inschrijving (klik op volgende link): Uitnodiging invitation 9 nov Concert Brussel

Voor verdere vragen kunt u een e-mail sturen naar: concertchaplaincy@gmail.com

Deze plechtigheid met muzikaal eerbetoon, wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van onderstaande organisaties:

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.