Internationale militaire Lourdesbedevaart: WEB-PMI 21-23 MEI 2021

Internationale militaire Lourdesbedevaart: WEB-PMI 21-23 MEI 2021

(Klik op de titel)

De internationale militaire Lourdesbedevaart zal wegens de coronapandemie niet doorgaan op de traditionele en grootschalige wijze waarop deze bedevaart al tientallen jaren gekend is. In Frankrijk heeft de Franse minister van Defensie toegestaan dat er van 21 tot 23 mei 2021 een beperkte militaire Lourdesbedevaart zal doorgaan met Franse aalmoezeniers en pelgrims, militairen en een twaalftal gewonden en/of mindervaliden. De militaire Attachés zullen hun respectievelijke land vertegenwoordigen in Lourdes. Er worden geen buitenlandse deelnemers toegelaten: dus geen militaire bedevaart vanuit België in 2021. Er kan wel digitaal deelgenomen worden aan een aantal plechtigheden tijdens de PMI 2021, aangezien er live-uitzendingen komen van de vieringen via het internet en de sociale netwerken. Het thema van deze bedevaart is: “Ik ben de Onbevlekte Ontvangenis”.

Meer informatie over deze WEB-PMI ook op Facebook: Army Chaplaincy Belgium.

Concrete details over het programma en verloop van deze militaire Lourdesbedevaart of tik in via Google: "PMI 2021":

Il n’existe pas de site spécifique pour le WEB-PMI. L’ensemble des retransmissions sera diffusé sur le site du Diocèse aux Armées (Accueil – Diocèse aux Armées françaises (dioceseauxarmees.fr)

WEB-PMI du 21 au 23 mai 2021 – Diocèse aux Armées françaises (dioceseauxarmees.fr)

Web-Pèlerinage Militaire International 2021 – Office de Tourisme de Lourdes (lourdes-infotourisme.com)

Het programma van deze internationale militaire Lourdesbedevaart is in het hoofdmenu van onze website terug te vinden onder de rubriek “LOURDES”

1 Reactie
  • de Wulf Marc
    Geplaatst op 13:12h, 22 mei Beantwoorden

    Geachte,
    Ik wil graag de MPI volgen.
    Ben 13 maal mee geweest met mijn beste Padré: André Decock! 🙏

Geef een reactie