Bericht van de Secretaris-generaal van de PMI Lourdes

Bericht van de Secretaris-generaal van de PMI Lourdes

(Dubbelklik op de titel)

Ter gelegenheid van het weekend van 15-17 mei 2020 waar normaal de 62e Internationale Militaire Bedevaart te Lourdes zou plaats vinden, heeft de secretaris-generaal van de PMI volgende boodschap verspreid:

Op zaterdag 16 mei zal de rozenkrans worden gebeden live, om 15.30 uur vanuit de Grot te Lourdes ter intentie van onze strijdkrachten en van de militairen die op bedevaart komen, met het volgende gebed, opgesteld door pater Jean-Marc Fournier, de nieuwe directeur van de PMI:

“Heer, maak ons tot instrumenten van uw Vrede. Leid ons in onze zending om het geweld te beheersen, het niet-wettelijke geweld in te dammen, gewapend te zijn tegen elke poging tot onderdrukking of overheersing. Moge Maria, uw Moeder, ons de weg tonen van dienstbaarheid aan armen en zwakken”.

Monseigneur de Romanet, Frans legerbisschop en voorzitter van de PMI (Pèlerinage Militaire International), werd in het kader van de PMI veel gecontacteerd door de Franse nationale media. Laten we dankbaar zijn voor deze mogelijkheid tot getuigenis.

Ik bevestig aan jullie allen mijn vriendschap en vertrouw elk van jullie toe aan de tederheid van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes.

De video met de overdracht van directeur van PMI is terug te vinden op de link :

https://www.youtube.com/watch?v=b0HRi6NgQpE

                                                              Joseph-Tâm NGUYEN-LE, Secretaris-generaal van de PMI

 

 

thumbnail_image

 

Rechts op de foto: Jean-Marc FOURNIER, nieuwe directeur PMI Lourdes

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.