ANNULATIE Internationale militaire Lourdesbedevaart 2020!

ANNULATIE Internationale militaire Lourdesbedevaart 2020!

(Dubbelklik op de titel)

De Internationale Militaire Bedevaart naar Lourdes, voorzien van 15 tot 18 mei 2020, werd door de internationale directie in Parijs officieel geannuleerd omwille van de pandemie van het Coronavirus. Het reisbureau Omnia Travel Leuven – dat de inschrijvingen heeft geregistreerd – zal de reeds ingeschreven deelnemers op de hoogte brengen. Omnia Travel zal er alles aan doen om de verrekening en mogelijke terugbetaling uit te voeren binnen redelijke termijnen. Voor vragen kan u terecht bij Elke Purnal via e-mail: elke.purnal@omniatravel.be of per telefoon: 016/ 24 38 37.

De volgende Internationale Militaire Bedevaart naar Lourdes staat gepland van 21 tot 23 mei 2021.

 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.