Mis ter nagedachtenis van de overledenen van Defensie op zaterdag 18 november 2017

Mis ter nagedachtenis van de overledenen van Defensie op zaterdag 18 november 2017

Naar jaarlijkse gewoonte worden in november ook de dierbare overledenen herdacht die gewerkt hebben bij Defensie (militairen, burgers en reservisten). Deze herdenkingsmis gaat door in de hoofdkerk van het Bisdom van de Belgische Krijgsmacht, Sint-Jacob op Koudenberg, Koningsplein te 1000 Brussel op zaterdag 18 november 2017 om 17 uur. Deze herdenkingsdienst wordt voorgegaan door Kardinaal Jozef De Kesel in  concelebratie met opperaalmoezenier Johan Van Den Eeckhout. Iedereen is van harte welkom, maar om organisatorische redenen wordt gevraagd om zich in te schrijven via de pastoor van de Koudenbergparochie, aalmoezenier Robrecht Boone: robrecht.boone@gmail.com of telefonisch op 02/502 18 25 of 0476/77 81 32.

Met de TREIN via Brussel-Centraal, 8 minuten wandelen naar de kerk van Sint-Jacob op de Koudenberg, via de Kunstberg richting Koninklijk Paleis.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.