Aalmoezenier Wim Smit gastspreker op Vredesdagen

Aalmoezenier Wim Smit gastspreker op Vredesdagen

Op woensdagavond 10 september 2014, om 20u. zal aalmoezenier Wim Smit hoofdspreker zijn op de Open Avond Vredesweek georganiseerd door de Diocesane Commissie Rechtvaardigheid en Vrede en Heelheid van de Schepping, van het Bisdom Antwerpen. De avond zal doorgaan in het Theologisch en Pastoraal Centrum (TPC), Groenenborgerlaan 149, 2020 Antwerpen.

Hieronder vindt u alvast nog meer over de organisatie en inhoud van die avond.

Uitnodiging Open Avond Vredesweek (10 september 2014)

We kunnen alvast ook meedelen dat Wim Smit ook hoofdspreker zal zijn rond de thematiek van de schendingen van burger- en mensenrechten in de strijd tegen het terrorisme op de Vredesdag van de Faculteit Theologie en Religiewetenschappen in Leuven, op 18 februari 2014. Meer informatie hierover vindt u nu alvast via deze link.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.