Ons tijdschrift ‘Om en Rondom’ voor het eerst tweetalig

Ons tijdschrift ‘Om en Rondom’ voor het eerst tweetalig

Er waren al lang stemmen opgegaan om het bij het vertrek van aalmoezenier Claude Selis ter ziele gegane Regards et Rencontres te laten samensmelten met het vlot draaiende Om en Rondom. En begin juni was het dan zover; voor het eerst rolde het tweetalige nummer van de Everse persen. Met een speciaal daarvoor aangepaste cover.
Het tijdschrift krijgt nu ook een dubbele titel (Om en Rondom/Regards et Rencontres) en zal zowel artikels bevatten die uniek zijn voor het Franstalige of Nederlandstalige deel, als artikels die relevant zijn voor iedereen en dus vertaald worden.
Deze verbreding levert ook een nauwere samenwerking met de Franstalige aalmoezeniers op, en betekent een verruiming van de redactieraad. Daarmee lijkt het ‘nieuwe’ tijdschrift een mooie toekomst tegemoet te kijken.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.