Viering eerste zondag van de advent vanuit het militaire kamp te Marche-en-Famenne.

Viering eerste zondag van de advent vanuit het militaire kamp te Marche-en-Famenne.

(Klik op de titel)

Padre Thierry Vanderpoelen, aalmoezenier te Marche-en-Famenne, gaat ons voor in de liturgie van de eerste zondag van de advent vanuit het militaire kamp te Marche-en-Famenne. Wij zijn uitgenodigd in deze coronatijd met hem mee te vieren en te bidden, in verwachting naar Kerstmis toe. Weliswaar zijn wij door de coronamaatregelen genoodzaakt op afstand deel te nemen. Laten wij dit doen, vol verwachting en hoop, met de ogen gericht op het komende kerstkind. God laat mensen niet in de steek. Mag de eerste adventskaars ons hart en ons gemoed verlichten.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.