Uitnodiging KOOG-activiteit 2 juni 2016

Uitnodiging KOOG-activiteit 2 juni 2016

Op 2 juni gaan we met KOOG naar WESTMALLE, de dag zal als volgt verlopen; in de voormiddag krijgen we een stukje toneel te zien. Dit toneel vertelt het verhaal van kleine mensen in de Groote Oorlog: niet de generaals en de veldslagen, niet de eer en de roem, maar de post, het huishouden en de avondklok. Twee mensen die elkaar niet kennen vertellen hun verhaal, over hun werk, hun dromen en hun verlangens die door de oorlog mogelijk gemaakt of gedwarsboomd worden. De Grote Thema’s als liefde, leven en dood worden in dit kader juist heel persoonlijk en intiem. In de namiddag hebben we een rondleiding van +/- 3km met gids gepland, rond de abdij van WESTMALLE met de mogelijkheid om in de abdij de noenen (gebedsmoment) bij te wonen. We sluiten de dag af rond 16u, er is dan nog de mogelijkheid om totaal vrijblijvend in Café Trappisten iets te nuttigen. Verloop van de dag:

 • 10.00:       Ontvangst in Café “De Trappisten”
 • 10:30:       Toneelstukje met nabespreking
 • 12:00:       Middagmaal (Vegetarische-maaltijd vermelden bij inschrijving!)
 • 13:30:       Begin rondleiding met Gids
 • 16:00:       Einde van de KOOG activiteit

Praktische informatie:

 • Door de grootte van het zaaltje voor het toneel en de capaciteit van de Gids zullen we ook dit maal een Maximum van 40 deelnemers aanvaarden. Wees er dus vlug bij!
 • Café “De Trappisten” Antwerpsesteenweg 487; 2390 WESTMALLE, er is een ruime parking voorzien. Met De Lijnbus (zowel vanuit Antwerpen als vanuit Turnhout bereikbaar met Bus 410, deze stopt voor de deur.
 • Inschrijven kan door een mail te sturen naar een van de onderstaande personen en: €25 te storten op de rekening van KOOG: BE39 7895 2915 4519        VOOR 18 mei 2016
 • Je kunt ons indien nodig bereiken
  Erik Cloots                              0475/574235
  Padre Annie Walscharts anniewalscharts@hotmail.com

 

Graag tot 02 juni

Padre Annie Walscharts       0478/940650

Erik Cloots                                    erik.cloots@mil.be

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.