KOOG bezoekt SHAPE op 13 maart 2014

KOOG bezoekt SHAPE op 13 maart 2014

KOOG bezoekt SHAPE 13 maart 2014

Zoals reeds eerder aangekondigd ontmoeten wij elkaar opnieuw op 13 maart e.k. We trekken dan naar Mons, meer bepaald naar SHAPE.

–         Afspraak in het station van Mons om 10.00 uur. Voor hen die met de wagen zouden komen, denk er eens over na om samen te rijden met collega’s. Voor hen die met de trein komen: er moet voor de meesten overgestapt worden in Brussel – hou dus de tijd in de gaten! Aan het station van Mons worden wij opgehaald door een bus die we aangevraagd hebben voor de rest van de dag. Ook de afstanden binnen de SHAPE worden daarmee afgelegd.
–         Gelieve bij de inschrijving het nummer van uw burgeridentiteitskaart te melden. De dag zelf ook uw identiteitskaart meebrengen.
–         Deelname in de onkosten € 15 ( te storten op BE39 7895 2915 4519 ). Inschrijven ten laatste donderdag 20 februari.
–         Kledij: normaal burgerkledij zoals altijd – mocht dit bij deze gelegenheid anders zijn, dan hoort u nog van ons.
–         Vermoedelijk einde van de dag: 16.30 uur

Nota: Door het speciale karakter van dit bezoek zou het kunnen dat er nog opmerkingen komen vanuit Mons. Wij houden u op de hoogte.
Voeg eventueel bij uw inschrijving een GSM/TEL nummer bij waarop u bereikbaar bent.

Graag tot dan

Het bestuur
Rik Tavernier, Jan Van Rooy en Dirk OST
Padre Walscharts Annie 0478 940650

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.